top of page

26.07 пройде cерія вебінарів "Цифровізація задля розвитку" з латвійськими експертами


Платформа соціальних інновацій NewDoor спільно з SILAB Ukraine в межах проєкту IMPULSS, фінансованого Міністерством закордонних справ Латвії та за підтримки Дія.Бізнес, запрошують на онлайн-подію 26 липня. Експерт(к)и з Латвії поділяться досвідом із підприємцями та представниками ГО щодо використання діджитал технологій. Вони розкажуть, як цифрові технології підвищують соціальний вплив, конкурентоспроможність та залучають нових клієнтів.


Дата: 26 липня, 10:00-13:00

Мова проведення: синхронний переклад українською. 

На зустрічі три експерти поділяться своїм досвідом у сфері цифровізації проєктів. Ви можете приєднатися як на одну сесію, так і на кілька - залежно від ваших запитів.

Про що дізнаються учасники?

  • Впровадження цифрових технологій для підвищення соціального впливу . 

  • Інноваційні рішення та підходи до цифровізації проєктів, проблеми та виклики.

  • Створення робочих місць і трудова інтеграція представників вразливих груп.

  • Вибір партнерів для запуску цифрових ініціатив.

  • Використання рекламних платформ і штучного інтелекту для залучення клієнтів.

Програма заходу:

10:15 - 11:10 Рекламні платформи та штучний інтелект.


Спікер: Ралфс Гоба - експерт з цифрового маркетингу, який згенерував понад 20 мільйонів євро доходу для своїх клієнтів. Співзасновник Vividly.Space, яке надає рішення Web3 та NFT лояльності для бізнесу, а також SurfPort - найкращих серфінг-пригод у Португалії.

 

11:10 - 12:10 Цифровізація соціальних проєктів.


Спікерка: Інга Муйжнієце - серійна підприємиця, власниця кол-центру Sonido, засновниця соціального підприємства «Let's talk» та експертка з трудової інтеграції людей з вразливих категорій. Інга поділиться досвідом із цифровізації проєктів, розповість про виклики, з якими зіткнулася та впроваджені інноваційні рішення.

 

12:10 - 13:00 Цифровізація проектів для літніх людей та людей старшого віку.


Спікерка: Марина П’янова, засновниця та CEO соціального підприємства Dzīvības poga (Кнопка Життя). Розповість про цифровізацію проєктів, орієнтованих на людей похилого віку, як діджитал рішення можуть рятувати життя, а також про вибір найкращих партнерів для ваших ініціатив.

Для участі у одній або кількох сесіях потрібно зареєструватися за посиланням. Після заповнення форми на вашу адресу буде надіслано посилання. У разі відсутності зв’язку ви отримаєте запис після події.

Не пропустіть можливість отримати цінні поради та практичні знання з цифровізації від міжнародних експертів! Інформаційний партнер події:


Comments


bottom of page