top of page

12 листопада пройде Kyiv Impact Entrepreneurs Meetup #2 для соціальних підприємців та імпакт-бізнесів


12 листопада в Києві відбудеться Kyiv Impact Entrepreneurs Meetup #2, присвячений розвитку соціального підприємництва та імпакт-бізнесів в Україні.


Kyiv Impact Entrepreneurs Meetup #2 збере на одному майданчику підприємців, представників фондів, експертів та донорів, щоб обговорити, як соціальні інновації можуть допомогти Україні стати на шлях сталого розвитку. Подія створює унікальну платформу для нетворкінгу, обміну досвідом та обговорення викликів, що стоять перед соціальними підприємствами сьогодні. Учасники матимуть можливість отримати знання від провідних експертів, знайти партнерів і донорів, а також обмінятися досвідом та історіями успіху.

“Соціальні інновації повинні стати частиною всіх сфер життя. Це не лише сприяє сталому розвитку, але й допомагає суспільству трансформуватися, долати виклики та створювати нові можливості,” — відзначають організатори події SILab Ukraine та USVF.

Для кого буде корисно?

До участі запрошуються соціальні підприємці, імпакт-бізнеси, донори, представники фондів та всі, хто цікавиться розвитком соціальних ініціатив в Україні.


Програма заходу

Програма включає три панельні дискусії на наступні теми: 

  • Донор знайдись: актуальні можливості залучення донорської підтримки для соціальних підприємців.

  • “Вау, а так працює?”: досвід країн Балтики і Східного партнерства у розвитку соціального підприємництва.

  • Вперед і вгору: роль інновацій і технологій у розвитку сфери соціального підприємництва та імпакт інвестування в Україні.

Також передбачена інтерактивна сесія з побудови нових партнерств,  а у другій половині дня учасники за бажанням можуть доєднатись до закритого передпоказу документального імпакт-фільму "Underseen" та сесії нетворкінгу. Детальна програма за посиланням: https://bit.ly/4eVEzKu 


Умови участі:

Дата: 12 листопада, 10:00-19:30

Ми піклуємось про безпеку учасників, тому місце проведення заходу анонсуємо напередодні події зареєстрованим учасникам.


Вхід вільний за умови попередньої реєстрації до 9 листопада:


Організатори: 

SILab Ukraine та USVF разом з платформою соціальних інновацій NewDoor в межах проєкту IMPULSS за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Латвії.

Commentaires


bottom of page